Bir Unbiased Görünüm antrasit gri dekorasyon

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda ancak ve zarif bir görünüm sunar.

Duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir ambiyans acımasızlabilir. Renkler dirimımızın içre bizim tin halimizi yönlendirmeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Kıpkızıl antrasit rengi, meydanda antrasit rengine kıyasla enikonu yoğun bir renktir. Baskın bir renk olamsının semtı saf vesair yeğin renklerle bile olabildiğince esen bir şekilde kombinlenir.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız meydanı ferah yapmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak için canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Antrasit renge uyumlu renkler midein sizlere hordaki görselleri tutmak istedim. Antrasit griye amelî renkler yürekin antrasit renk tonları yer alsa da bu renk ile birhayli rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve degaje tonlarda olan duvar renkleri olarak alınmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her sene kartalalarında makam vermektedir.

Gösterişsiz ve çağcıl stilli temsil fail detaylar, tenvir üniteleriyle birleşerek zatî tercihlerin hariçarı yansımasını sağlar.

Daha dargın tonlarla baş başa kullanıldığında rahatlatıcı bir tesir yaratırken, canlı renklerle beraberinde kullanıldığında daha bıçkın ve modern bir görünüm sağlamlar.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın henüz hafif aydınlatılmasını sağlar. Sarı renk tonu ailesinden kategorik duvar rengi boyasıdır. Sair mobilya ve eşyaların rengi ile basitçe mutabakat katkısızlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi berjer Antrasit renk mobilya büzük antrasit duvar boyas ister. Antrasit renk kombinleri dair cesaretiniz yoksa mutlaka bu sektörde mahal yer uzmanlardan destek karşı! Antrasit möble dekorasyon dair uzman desteği sizin doğruca hamleler yapmanıza yardımcı olacaktır.

Duvarlara antrasit duvar boyas da bölgelere bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise yağız mat veya sprey boya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir entegrasyon oluşturmuş olacaktır.

Şekil olarak ise tam müdevver olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar tercih edilebilir.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You can learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Antrasit mutfaklar alelumum derin tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi midein bir titrem kategorik yahut bir titrem yoğun tercih eylemek en iyisi olacaktır. Bu, aş damı tasavvurınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page